Spårare 8–9 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst, från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att kasta livlina eller surra i skogen. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om livlina och surrning, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Ugglorna söljor

I Bandhagens scoutkår heter vår avdelning för spårarscouterna Ugglorna.

Vi har möte på onsdagar

18:30–20:00.

Om inte annat meddelats träffas vi utanför scoutlokalen Lången på Glanshammarsgatan 51 i Hagsätra.

Vi är vanligtvis ute under en större eller mindre del av mötet, så alla scouter måste ha oömma kläder för utomhusaktiviteter på varje möte.

Ugglorna terminsprogram vårterminen 2020

För att se alla våra roliga aktiviteter se hela terminsprogrammet här nedan

Hälsokort – skrivbar pdf

Uppdatera gärna Hälsokortet – använd vår skrivbara pdf och lämna in till dina ledare.

Ugglornas avdelningsrop

Ugglan är ett vaket djur
Liksom vi i ur och skur
Över stock och över sten